On-line školní pokladna

V tomto školním roce začínáme využívat e-pokladnu. Je to online program sloužící k přesné evidenci finančních prostředků, které rodiče svěřili škole formou zálohy na čerpání plateb za školní akce (divadelní představení, exkurze, výlety aj.), pracovní sešity, školní družinu a kroužky.

Na třídních schůzkách se dohodne výše zálohy a ukážeme vám, jak se s programem pracuje.

Systém umožňuje i mimořádný vklad (platba složenkou, vklad na pobočce banky), není nutné mít internetové bankovnictví.

Školní program – návod pro rodiče

1. Registrace do Školního programu

Před registrací:

  • Pokud jste již registrováni a potřebujete registraci i na jiné škole – není třeba se registrovat znova – napište na email podpora@skolniprogram.cz – jméno rodiče + jméno dítěte + škola, nové dítě připojíme
  • Školní program je plně funkční v klasických stolních PC a v prohlížeči Chrome http://www.google.com/intl/cs/chrome/
  • Pokud se Vám nedaří spustit Školní program v zaměstnání, je to omezením na firemní síti. Registraci doporučujeme provést na domácím počítači, kde nejsou žádná omezení. Případně můžete k registraci využít počítač ve škole.

Registrace:

  1. Na webu školy vyhledáte a prokliknete záložku Školní program, popřípadě http://www.skolniprogram.cz/login
  2. Po kliknutí na Registrace můžete využít registraci přes Vaše již existující účty a to Facebook, Google, Microsoft Live.
  3. Jako první uvedete ID Vaší školy (48132306) a po zobrazení školy pokračujete kliknutím na Vybrat.

Dále vyplníte formulář (v případě registrace přes Facebook, Google, Microsoft Live je již vyplněno jméno a email) a potvrdíte proklikem na Zaregistrovat.  Pokračujte pak dle dalších instrukcí. Vyplňte uvedené údaje včetně všech Vašich dětí – nezapomeňte na sourozence! Dále potvrďte tlačítkem zaregistrovat.

(Pokud máte dítě i na jiné škole, kde se využívá Školní program, dejte o tom info na podpora@skolniprogram.cz, dítě Vám bude připojeno externě!) Objeví se: Děkujeme Vám za registraci. (Byl Vám zaslán email).  Držte se instrukcí v emailu a registraci dokončete. Počkejte na schválení registrace třídním učitelem. Informace o schválení Vám bude zaslána emailem.

  1. Přihlaste se na stejné stránce, kde jste prováděli registraci zadáním registrovaného emailu a hesla a nebo přes Facebook, Google, Microsoft Live.

2. Moduly Školního programu:

Škola má jen jeden z modulů, které Školní program nabízí:

Pokladna.  Zobrazí se identifikační údaje pro platby záloh do školní online pokladny. O výši plateb Vás informuje třídní učitel. Na této stránce máte průběžně zobrazen přehled školních akcí a tomu odpovídající výpis z plateb. Vše probíhá bezhotovostně a přehledně. Podrobný návod naleznete v záložce ŠP – Pokladna.

Kontakt na podporu:

Při problémech s registrací, přihlášením, zasláním záloh na pokladnu, prosím kontaktujte naši podporu:

podpora@skolniprogram.cz

tel: 731 303 265

< předchozí článek
Obecné informace k testování
další článek >
Podzimní cyklistika – 5.E

Aktuálně z naší školy

Ilustrační obrázek

40. výročí školy

V úterý 3. září 2024 s námi přijďte oslavit 40. výročí naší školy. Akce se bude konat na školním hřišti. Těšit se můžete na výtvarné dílny, bubenickou show, ukázku historického…

více »
Ilustrační obrázek

Krásné prázdniny

Přejeme všem žákům, rodičům a příznivcům naší školy krásné a odpočinkové prázdniny. Veškeré informace o začátku školního roku zveřejníme na stránkách školy v posledním srpnovém týdnu. V té době budou…

více »
Ilustrační obrázek

Projektový den – červen

Vážení rodiče, milé děti, v závěru školního roku jsme pro vás na 25. 6. 2024 přichystali další projektový den. Všichni žáci a někteří rodiče se přihlásí do jedné z projektových…

více »
Další aktuality »

Bakaláři

Rychlý přístup do internetové aplikace sdružující všechny funkce školy online.

Přihlášení